Specialist in droge afbouw

Donec Afbouw is een specialist op het gebied van lichte scheidingswanden. Tientallen jaren ervaring heeft geresulteerd in een bedrijf dat met vakmensen geen enkele uitdaging uit de weg gaat.


In de voorbereiding van een project willen de medewerkers van Donec Afbouw u graag terzijde staan. Door de vakkennis die aanwezig is en de kennis van de huidige normen die gesteld worden, is Donec Afbouw het bedrijf dat met u mee kan denken voorafgaand aan de realisatie van een project.

Scheidingswanden

Het plaatsen van volgipswanden of gasbetonwanden zijn activiteiten die het meest voorkomen in de woningbouw. Daarnaast worden in de woningbouw ook metal-stud wanden geplaatst.

Metal-stud wanden en plafonds

Totale binnensystemen worden meestal toegepast in de utiliteitsbouw. Te denken valt dan aan het plaatsen van metal-stud wanden en verplaatsbare systeemwanden. Daarnaast worden ook complete systeemplafonds gemonteerd. Uiteraard kunnen ook naadloze plafonds worden gemonteerd. Zo ook regulier timmerwerk als koven, lambriseringen, etc.

Kennis

Ook de eisen op het gebied van brand- en/of geluidswerende scheidingsconstructies worden steeds meer aangescherpt. De medewerkers van Donec Afbouw beschikken over alle nodige kennis om u hierbij in de voorbereiding te ondersteunen en uiteraard een scherpe aanbieding te kunnen doen.

Plafonds

Naast de volledige droge binnenafbouw bekleedt Donec Afbouw ook de plafonds in parkeergarages. Doorgaans gebeurt dit met houtwolcementplaten maar ook andere afwerkingen zijn mogelijk.

Neem direct contact met ons op.

Wij gebruiken de ingevulde gegevens alleen om contact met u op te nemen.