Metal-stud wanden:
Kunnen toegepast worden als niet-dragende binnenwanden en zijn zeer breed inzetbaar. Afhankelijk van de vraag van de klant kunnen deze wanden in brandwerende, geluidswerende of vochtwerende uitvoeringen geplaatst worden.

Systeemwanden:
Worden vaak toegepast in kantoren om de vrije indeelbaarheid van een gebouw te behouden. De wanden hebben een luxe uitstraling en zijn allerlei kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar.

Gibo wanden:
Worden als niet dragende binnenwand veelal toegepast in de (seriematige) woningbouw. De gipsblokken zijn in zowel brandwerende als vochtwerende uitvoeringen verkrijgbaar.

Systeemplafonds:
Door toepassing van systeemplafonds kan er snel en gemakkelijk een net en strak plafond gecreƫerd worden. Systeemplafonds zijn in veel kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar, en hebben bovendien uitstekende akoestische eigenschappen.

Estrich-vloeren:
Deze vloeren worden door ons veelal in renovatieprojecten toegepast. Er wordt vaak voor estrich vloeren gekozen vanwege de uitstekende geluids- en brandvertragende eigenschappen. Deze vloerelementen kunnen ook in combinatie met vloerverwarming toegepast worden.

Timmerwerkzaamheden:
Ook voor plinten, lambriseringen, koven, houten kozijnen en aanverwante timmerwerkzaamheden kunt bij ons terecht. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.


Neem direct contact met ons op.

Wij gebruiken de ingevulde gegevens alleen om contact met u op te nemen.