Nieuwbouw Plus Ultra II te Wageningen

Werkzaamheden             Metalstud wanden en plafonds, systeemplafonds met bandrasters, vilten plafonds
Aannemer                        Goossen Te Pas Bouw B.V.


In opdracht van Goossen Te Pas Bouw uit Enschede hebben wij de binnen afbouw mogen verzorgen van de nieuwbouw van Plus Ultra II op de campus van Wageningen. Wij hebben de gangen mogen voorzien van Hunter Douglas HeartFelt plafond panelen. Deze vilten plafonds hebben uitstekende akoestische eigenschappen, gecombineerd met een uniek design.

In de verhuurbare ruimtes zijn universele rasters gecreëerd met Rockfon bandrasters bijpassend bij de Rockfon Color-all inlegpanelen. Deze universele rasters zorgen er voor dat de ruimtes vrij ingedeeld kunnen worden door de huurders. Tevens zorgen de Rockfon Color-all plafonds voor een goede akoestiek in de ruimtes. 

In de centraal gelegen trappenhuizen hebben wij de onderzijde van de betonnen constructie voorzien van een geperforeerde gipsplaat, de Knauf Cleaneo. Deze plaat zorgt voor een egaal geheel welke de akoestiek verbetert. Vooral de aansluitingen rondom de lichtkruizen én rondom het glas-in-loodplafond verdienen de aandacht. 

Daarnaasthebben wij diverse metalstud wanden geplaatst welke voorzien zijn van LaDura-beplating. Dit om te kunnen voldoen aan de akoestische wensen van de opdrachtgever. 

Het project is in het éérste kwartaal van 2020 opgeleverd. 

Neem direct contact met ons op.

Wij gebruiken de ingevulde gegevens alleen om contact met u op te nemen.